Q-Sorozat: könnyű előzárással

Q-Sorozat - Kötegelő intelligens fejrésszel

Az új Q-sorozatú kötegelő intelligens és innovatív rögzítési megoldást kínál az előzárástól a tartós jelölésig bezárólag.

Q- kötegelő:

A Q-kötegelő egyedülálló és innovatív termék kötegelésre és kábelrögzítésre. Számos színben és anyagban elérhető. Az innovatív, nyitott fejes kialakítás könnyű használatot biztosít még nehéz körülmények között is.

Q-tábla:

A kábelrögzítés mellett a kábelrendező rendszer fontos eleme a jelölés. A Q-tábla kiválóan használható a Q-sorozatú kötegelővel. Ehhez kétféle jelölési megoldást kínál:
- jelölő tollas
- öntapadó címkés

Q-talp:

A rögzítőtalpas Q-talp ideális kiegészítője a Q-sorozatú kötegelőknek. Kialakítása és funkcionalitása tökéletesen illeszkedik az optimális szerelési műveletekhez. Különböző típusok és méretetek is rendelhetőek.

Q-sorozatú kötegelő

Innovatív – Hatékony – Biztonságos!

A nyitott fejes kivitel könnyű és gyors szerelést biztosít.
A beépített előzárás funkcióval a Q-sorozatú kötegelő átmeneti rögzítést biztosíthat a végleges zárás előtt ugyanazzal a kötegelővel.

Minden helyzetben könnyű használat!
A Q-sorozatú kötegelővel gyors és egyszerű a szerelés még nehéz környezetben is, mint például kesztyű használata esetén vagy nem látható szerelési helyen.

Q-táblák, Jelölő táblák

A Q-sorozatú kötegelők és a Q-táblák használatával a kábelek és kötegek biztonságosan rögzíthetők, a jelölések pedig jól olvashatóak.

Q-rögzítők, csavarozható/öntapadó

A Q-rögzítők (4 utas bemenettel) a Q-sorozatú kötegelővel ideális megoldást nyújtanak ott is, ahol pontos kábelvezetés szükséges. Az öntapadó Q-rögzítő QM(A) ott tökéletes választás, ahol a gyors összeszerelés elengedhetetlen. Nehezebb kábelkötegek esetén a  rögzítőtalp 2 csavarral is rögzíthető.

A “2” részes rögzítőtalp (CTQM) vékony kialakítású, így kis helyen is elfér. A csavaros rögzítésű talp akkor hasznos, ha a felület egyenetlen és ehhez való rögzítés nehézkes.

Maradjon velünk kapcsolatban!


Update: 18/11/2017 © HellermannTyton 2017
Kapcsolat