Dacoljon minden kihívással a HelaGuard segítségével.

Az ipar mind magasabb igényt támaszt a kábelvédelem megoldásainak területén : a kábel optimális védelme különleges követelmények között, az egyszerű kezelhetőség és a szerelési idő csökkentése, ezek az eldöntendő választási kritériumok. HellermannTyton a HelaGuard rendszerével a vevők különféle követelményeihez szabott flexibilis védőcsövek és tömszelencék széles szortimentjét kínálja.

HelaGuard lenyűgözi gazdag termékkínálatával 

Különösen figyelemreméltó a széles termékpaletta: különféle anyagból, különféle kivitelben és átmérővel készült műanyag és fém gégecsövek sokaságával fedi le HellermannTyton az igényeket. Természetesen kapható a hozzátartozó különféle formájú és menettipusú és IP-osztályú tömszelence.

Helaguard műanyag védőcsövek

A halogénmentes és önkioltó Helaguard műanyag védőcsövek elsősorban akkor kerülnek felhasználásra, ha egy könnyű flexibilis jó korrózióálló cső kerül szóba. A könnyű, standard és erős kivitelben gyártott PA6-os gégecsövek sok kereskedelmi és ipari alkalmazással bírnak. A PA12 vagy a lángálló PA6 mint további anyag továbbá az utólagos szerelésnél alkalmazható duplán hasított kivitel áll rendelkezésre.

Helaguard műanyag tömszelencék

A műszakilag jól megtervezett műanyag tömszelecék a legmagasabb minőséget képviselik. Gyors és egyszerű szerelés, az egyrészes tömszelencék kiváló húzószildsága lenyűgöző. Az összes Helaguard HG-tömszelence teljesíti az IP66-os IP-védelmi besorolást, a különösen magas követelmények számára a HGL tömszelencék az IP66-tól IP68-ig valamint IP69K-ig bezárólag teljes szortimentben kapható. 

Helaguard fém gégecsövek és tömszelencék

A legnehezebb körülmények közötti feltétekhez HellermannTyton rugalmas és robosztus fém védőcsöveket kínál.

Gépi szerszámokhoz és külső szerelésekhez HellermannTyton különféle műanyagbevonattal bíró fém gégecsöveket ajánl a legkülönfélébb kihívások és alkalmazások számára. A kültéri alkalmazásokhoz a folyadékbiztos, sima műanyagburkolattal ellátott csövek és tömszelencék megfelelnek az IP68-as védelmi besorolásnak.  Továbbá itt vannak még az acélcsövek fémszövet bevonattal, melyek különös védelmet nyujtanak a kopással, forró forgáccsal szemben valamint EMV védelmet is nyújt.

Maradjon velünk kapcsolatban!


Update: 19/05/2018 © HellermannTyton 2018
Kapcsolat