Helagaine Twist-In

Helagaine Twist-In

Tökéletes védelem és a leheto legnagyobb rugalmasság

A  HellermannTyton hagyományos kábelharisnyái optimálisan védik az érzékeny kábeleket és vezetékeket a ledörzsölodés ellen. A jó széthúzhatóságuknak köszönhetoen egyszeruen és gyorsan fel lehet húzni a még szabad kábelekre. Eddig jó. De hogy lehet ezt a fajta védelmet a már összeszerelt kábeleknél alkalmazni? Vagy mit lehet tenni ha a kábeleknek késobbi karbantartási illetve szerelési munkák miatt könnyen elérhetonek kell maradni? A HellermannTyton épp az ilyen esetekhez fejlesztette ki a Helagaine Twist-In-t.

Twist-In

Twist-In

A Helagaine Twist-In egy nyitott, önzáró védocso poliészter harisnyából. A hosszában kivágott oldalon könnyedén be lehet vezetni a csobe, a kábeleket és a vezetékeket. Az újszeru struktúra lehetové teszi a védocso egyszeru és gyors felhelyezését és eltávolítását is, még a beszerelt kábelek esetében is. A Helagaine Twist-In-nel a kábelkötegek és vezetékek mindig könnyen elérhetok maradnak karbantartás, szerelés vagy ellenorzés esetére. A Helagaine Twist-In viszonylag kevés átmérovel egy széles alkalmazási területet fed le.

Twist-In-FR

Twist-In-FR
Hogy az új védocso elonyeit magas tuzvédelmi követelményu területeken is használni lehessen, a HellermannTyton portfóliójában kéznél van a Helagaine Twist-In-FR is. Optikailag a Helagaine Twist-In-FR-t a fehér jelölo száll alapján lehet azonosítani. Utalva az anyagtulajdonságokra, különösen jellemzo rá az égés késleltetés és a magát eloltó tulajdonság.

A Twist-In-FR megfelel a szigorú UL 94 V0 eloírásainak és ezen felül sikeresen be lett vizsgálva az NFF 16101/16102 vasúti szabvány alapján is, azért hogy alkalmazható legyen ez a védocso nagyigényu muveleti területeken is, mint a vasúti gyártás, légi közlekedés és hajóépítés is.

Maradjon velünk kapcsolatban!


Update: 18/11/2017 © HellermannTyton 2017
Kapcsolat