"A sikeres együttműködés egy adni és kapni kölcsönösségen alapul"

Filozófiánk HellermannTyton
Az "adni és kapni" mindkét fél elégedettségét jelenti számunkra.
A jövőben is szeretnénk sikeresen szerepelni a piacon. De ennél fontosabb számunkra a vevőink sikere. Minél jobban sikerül az önök  versenyképességüket növelni, annál elégedettebbek lesznek velünk. Ezért tekintjük mint elsődleges feladatunkat, hogy önöket céljaik elérésében támogassuk. Az eredmény : Elégedett vevő a mi sikerünk és van sikerünk.
Filozófiánk HellermannTyton

Az "adni és kapni" megértést és megértettséget jelent
Annak érdekében, hogy vevőgondozásban a legmagasabb minőségszintet biztosítsuk, nem csak dolgozóink kiváló képesítésére helyezünk hangsúlyt, hanem aktívan bekapcsoljuk vevőinket is a fejlesztés folyamatába. Mivel csak egy korrekt együttműködés és tudáscsere vezethet valódi szinergiához, mely újfent az elképzelhő legjobb eredményhez vezethet. Partnerként haladunk előre ezen az úton.

Filozófiánk HellermannTyton
Az "adni és kapni" egyéni megoldásokat követel
Egy termék piacvezetővé válását innovációval lehet elérni. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy új és útmutató koncepciókat fejlesszünk ki a kábelek és vezetékek kötegelés és rögzítése terén.Ez nem csak a mi széles termékpalettánk és az innováció irányába történő állandó elkötelezettség, mely megoldásainkat így gyakorlativá teszi, ez mindenek előtt a rugalmasság és az átfogó hatáskörrel bíró erős elkötelezettség és tapasztalat összekapcsolódása, mely teljesen egyedi megoldásokat tesz lehetővé. A speciális feladatokat különleges kihívásoknak tekintjük, mely mindig újra motivál minket és ezen keresztül tudunk növekedni.
Filozófiánk HellermannTyton
Az "adni és kapni"  mindkét félnek megéri
Megoldásainkat minden résztvevő használja. Vevőink ezáltal például az új gyártási lehetőségeken keresztül piaci előnyre tesznek szert. Másfelől ezek az új projektek üdvözlendő impulzusokat adnak tevékenységi köreinkhez : a kötegelő- és rögzítéstechnikához, kábelvédelemhez és jelölőrendszerekhez valamint a legmodernebb megmunkáló szerszámok kifejlesztéséhez. Ebből kölcsönösségből eddig több mint 8000 termék jött létre. Az adathálózat technika termékköre további lépés a jövő felé. Ezen fejlesztés legfontosabb sikertényezője a kommunikáció. Ez közvetíti az üzeneteket.
Filozófiánk HellermannTyton
Az "adni és kapni" erősíti a kapcsolatokat szerte a világban.
Joggal vagyunk büszkék a több mint 32 leányvállalatunkra szerte a nagyvilágban, ahol több mint 2.650 alkalmazottunk van. Ezzel azonban nem elégszünk meg, vevőink érdekében tovább növekszünk.

 

Maradjon velünk kapcsolatban!


Update: 20/01/2018 © HellermannTyton 2017
Kapcsolat